Iskustva

064 607 079 tel. 0,93€/6,99kn/min, mob. 1,12 €/8,41kn/min

0900 510 189 tel. 2,16 €/min

0900 3301 006 tel. 1,99 €/min, mob. 2,99 €/min

0901 240 465 tel. 3,50 CHF/min

Pošaljite SMS: VILA5 na 888777, 0,66€/5,00kn/sms. Za odjavu pošaljite STOP (+18)

Mirna

"Što i kako ću dalje" ? Život mi se kida , ne znam, kamo, kako, jer o mi je sve na svijetu, a isto tako znam da naša veza ne vodi ničemu." Čula sam plačni glas s druge strane i tim riječima, zapomagala mi je očajna žena. "Kao prvo, pokušajte se malo smiriti, koliko možete, pa ćemo sagledati cjelokupnu situaciju" uputila sam joj odgovor. "Vaša situacija je dosta komplicirana, nije dobro što i dalje zadržavate vezu koja ionako nema koristi za daljnji nastavak." Klijentica mi odgovara:"Svjesna sam svega što mi govorite. Da li stvarno nema nikakvog napretka , boljitka ili mogućnosti oporavka u vezi? Znam da me sve guši, ali nisam spremna za kraj. On mi je ljubav života." Odgovaram "vjerujem Vam da nije lako završiti, ali što i sami kažete svjesni ste da nije dobro i osjećate samo patnju. Bojite se pogledati istini u oči, i krenuti dalje bez njega. Zbog vašeg dobra, trebate donijeti čvrstu odluku i okrenuti se novom životu." Nakon nekoliko povratnih razgovora, dobivam potvrdu da joj je još uvijek teško, ali se ipak bolje osjeća. Okrenula se sebi i ustraje u odluci, da nema od čekanja, molbi- ništa. Želi živjeti nov život ispunjen ljubavlju i pažnjom.

Ankica

"Htjela bi znati da li imam opravdanu sumnju zbog supruga..." glas s druge strane pomalo uplašen i isprekidan. Odgovaram "Pogledat ću o čemu se radi. Ako ste mislili da vas suprug vara, bili ste potpuno u krivom. Nije nitko u pitanju, tj. nema ženske osobe, već se radi o većem muškom društvu koji mu više znači od Vas same. Izlasci, druženje s njima, isticanje vlastitog ega i nemogućnosti priznanja da nije više u tolikoj formi kao nekada..." Klijentica mi odgovara: "Potpuno ste u pravu. To već traje neko vrijeme i ne znam što napraviti. Potpuno je u svom svijetu. Ne komuniciramo. Samo dođe kući, najede se, legne i spava. A u zadnje vrijeme sve više izbiva vani, telefonira kriomice, ako ga što pitam - viče..." Kažem joj otvoreno: "Za Vas bi bilo najbolje rješenje, prema viđenju otvorenih karata koje potvrđuju, da otvoreno razgovarate s njim što i kako dalje te mu jednostavno date do znanja da ovako ne ide i da bi bilo najpametnije za oboje da se definitivno raziđete, koliko god bilo teško." Klijentica nakon malo nećkanja, ali sa odobrenjem prihvaća moj savjet i govori da joj je ipak lakše i da će se svakako okrenuti više sebi i poraditi na okončavanju braka, koji ionako već ne funkcionira, iskreno mi rekavši ne od nedavno, nego godinama."

Tomislav

"Možete mi pogledati za financije. Imam dosta veliki problem koji me muči, a nisam baš siguran da li ču dobiti na njega i odgovor jer ne vjerujem u tarot karte." Muškarac srednjih godina s druge strane. Postavila sam mu pitanje: "Zašto ste me nazvali, ako ne vjerujete? Ili ću vam reći da nije potrebna vjera za ono što čete čuti. Gospodin začuđeno odgovara: "Kako nije potrebna vjera, nego što?" Odgovaram: "Potrebno je samo da me pažljivo saslušate što ću vam reći i to je sve." Prihvača moj odgovor. Rekla sam mu da ga očekuje novi poslovni poduhvat, nešto drugo i priljev većih financija koje će uložiti u taj posao. Nije baš sa sigurnošću prihvatio moje tumačenje. Kroz dva mjeseca javio mi se sav ushićen rekavši da me je morao kontaktirati i podijeliti sreću sa mnom, da sam mu sve točno rekla te da mu još uvijek nije jasno kako sam znala. Odgovaram mu da sam zadovoljna što mu je uspjelo i da nisam znala, već su mi karte i simboli pomogli da mu odgovorim na njegovo pitanje. Na moj odgovor samo se nasmijao, odgovorivši mi ako se neću ljutiti da će me zvati "Vještica", ali dobra, a ne zloćesta i pamtit će me dugo, jer sam mu donijela sreću.

Ivana

"Imam samo jedno pitanje o ljubavi tj. mojoj vezi koja je jako dobra, ali bi htjela čuti što vi kažete, tj. DATI mi potvrdu da je tako." Ženski glas s druge strane, dosta djeluje samouvjereno. "Vi ste u vezi ili ste mišljenja da ste u vezi?" upitah je. "Kako to mislite, pa naravno da jesam." Postavih joj pitanje: "Vi govorite o sebi ili nekoj drugoj osobi? Ona odgovara već pomalo ljutito. "Kako to mislite, pa nego o kome? Vi uopće nemate poima o ničemu". Spuštanje slušalice i tišina... Gospođica je uporno nazivala više puta predstavljajući se svaki puta drugim imenom i to je tako trajalo nekoliko mjeseci. Dok jednog dana nije nazvala sva izbezumljena, tražeći mene, definitivno uplašena, razočarana, pomalo divljeg glasa rekavši da zove već jesecima i ne dobiva nikakav odgovor jer joj nitko ne želi reći istinu o njezinoj vezi. Na to sam joj odgovorila da nas je pokušala saslušati već nekoliko puta, ali me jednostavno uvijek kontrirala i spuštala slušalicu, odnosno prekidala je poziv. Na što se jako začudila, prvo zašutjevši, a tek potom je iznijela svoju pravu istinu, priznavši da je živjela u svijetu mašte i želje koje su bile neostvarive. Priznala je samoj sebi tko je ustvari, i da želi iskrenu ljubav, da želi živjeti u realnom svijetu, a ne svijetu iluzija i mašte. Dosta dugo smo pričale. Neko vrijeme se nije javljala. Kada je nakon jednog određenog vremena nazvala bila je ushičena, rekavši da joj je život krenuo u sasvim drugom smjeru, te da je konačno spoznala samu sebe i zahvalila mi se što sam joj otvorila oči.

Nazovite
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja Slažem se