Numerologija

064 607 079 tel. 0,93€/6,99kn/min, mob. 1,12 €/8,41kn/min

0900 510 189 tel. 2,16 €/min

0900 3301 006 tel. 1,99 €/min, mob. 2,99 €/min

0901 240 465 tel. 3,50 CHF/min

Pošaljite SMS: VILA5 na 888777, 0,66€/5,00kn/sms. Za odjavu pošaljite STOP (+18)

Brojevi su univerzalan jezik koje božanstvo nudi čovječanstvu kao dokaz istine

Pojam numerologija odnosi se na bilo koji od mnogih sustava, tradicija i vjerovanja u mističku ili ezoteričku vezu između brojeva i materijalnih stvari ili živućih bića. Riječ numerologija je složenica od latinske riječi numerus što znači broj i grčke riječi logos, što znači govor, riječ, pojam, misao te bi pojam numerologija mogli definirati kao znanost o brojevima. Numerologija i numerološke divinacije bile su popularne među ranim matematičarima poput Pitagore, ali se više ne smatraju dijelom matematike, već ih većina znanstvenika smatra pseudomatematikom. Slična ih povijest veže s razvojem i razdvajanjem astronomije od astrologije, i kemije od alkemije.

Povjesničari vjeruju da je moderna numerologija integracija učenja starog Babilona, Pitagore i njegovih sljedbenika (Grčka 6. st. pr. n. e.), astroloških principa helenističke Aleksandrije, ranokršćanskog misticizma, okultizma ranih Gnostika i hebrejskog sistema Kabale. Zapisi indijskih Veda, kineski "Krug Mrtvih", i egipatska "Knjiga Vladara Tajne Kuće" (Ritual Mrtvih); jaki su dokazi za tisućljetno postojanje numerologije. Pitagora i drugi filozofi njegova vremena, vjerovali su da su matematički principi "praktičniji" (lakši za reguliranje i klasificiranje) od fizičkih, i zbog toga stvarniji. Ta ideja u skladu je sa filozofskim pragmatizmom, i izborom stalnih koncepata namjesto promjenjive fizikalnosti.

St. Augustine Hippo (354 - 430) pisao je "Brojevi su univerzalan jezik koje božanstvo nudi čovječanstvu kao dokaz istine". Kao i Pitagora, vjerovao je da iza svega stoje brojčane veze, te da se tajne tih veza mogu otkriti mentalnom potragom ili božanskim proviđenjem.

Među šumom brojeva izdvajaju se dva, sudbinski broj i broj životnog puta ili staze. Sudbinski se izvodi iz numeričke analize imena koje je osoba dobila na rođenju, dok se životna staza iščitava iz datuma rođenja. Od davnina numerologija je bila veoma cijenjena. Smatra se da će datum rođenja osobe – dan, mesec i godina odrediti kvalitet i pravac u životu. Svaki broj ima svoju osobnu energiju. Da bi dobili broj koji utječe na vašu sudbinu, zbrojite sve brojeve svog rođenja. Na primer, ako ste rođeni 15.svibnja 1973. godine, morate zbrojiti sve cifre u datumu: 1+ 5 +5+ 1+ 9 +7 +3 = 31. To daje broj koji je veći od devet, pa ga treba zbrojiti, dok ne dobijete krajnji broj, odnosno, 3 +1 = 4. Tako ćete dobiti broj vaše sudbine, a to je u ovom slučaju broj 4.

Broj 1 označava slavu, tendenciju da osoba postane aktivna. Vi možete očekivati uspjeh, ali samo ako se potrudite da izbjegnete sukobe i konflikte.
Broj 2 pokazuje da ste uravnotežena osoba. Uvek ste u potrazi za kompromisom, izbjegavajući sukobe, ali previše pažnje poklanjate bliskim osobama. Prihvatiti život takav kakav jeste. Lako ćete se nositi sa bilo kojom situacijom u životu.
Broj 3 pokazuje da ste osoba oštrog uma i da brzo učite, ali takođe znate da manipulirate ljudima. Vi uvjek tražite jednostavne načine za rješavanje problema. Mana ovog broja je to što ne razmišlja o budućnosti. Broj 4 predstavlja marljive i trezvene osobe. Ove osobe mogu izbjeći rizike, a do uspeha stižu polako. U životu sve možete sami postići.
Broj 5 je karakterističan za pozitivne osobe, vedrog duha, koje imaju tendenciju ka avanturama i riskiranju. Ove osobe lako uče strane jezike i lako pronalaze izlaz iz teške situacije. Stalno prave planove za daleku budućnost.
Broj 6 predstavlja osobe koje uvek teže napretku. Ove osobe na poslu uvjek teže dobijanju priznanja, a manje su okrenuti sticanju bogatstva.
Broj 7 je tajanstven broj, kombinacija misterija i znanja. Vi ste romantična osoba, koja ima visoko razvijenu intuiciju. To je broj poznatih kompozitora, glazbenika, filozofa i pjesnika koji mogu postići velike uspjehe. Međutim, osoba koja ima ovaj broj često pati od depresije.
Broj 8 predstavlja hrabrost, usjpeh u poslu, snažnu volju i jak karakter. Osobe sa ovim brojem uvjek treba da slede svoje planove i realizuju svoje snove. Ovaj broj najčešće imaju političari, vojni lideri i biznismeni.
Broj 9 je broj inteligencije i kreativnosti. Osoba sa ovim brojem je istaknuti predstavnik umjetnosti. Uspjeh možete očekivati u svijetu kreativnosti. Važno je razumjeti ono što vas privlači, da sljedite svoje snove, jer jedino tako možete uspjeti.

Značenje datuma rođenja

Numerologijom možemo otkriti kako dan rođenja utiče na naš karakter. Ovdje su dana osnovna značenja datuma rođenja.
   1. Ove osobe karakterizira neovisnost i težnja ka slobodi.
   2. Osobe koje su rođene drugog dana u mjesecu uživaju u ljubavi i izbjegavaju svaku vrstu stresnih situacija.
   3. Osobe rođene trećeg u mjesecu su veoma direktne i često znaju da povrede druge svojom otvorenošću.
   4. Osobe koje su rođene čevrtog u mjesecu su veoma odgovorne organizirane osobe koje se ne boje izazova.
   5. Osobe rođene petog u mjesecu su pouzdane, ali teško ostvaruju komunikaciju u ljubavi.
   6. Osobe koje su rođene šestog u mjesecu su estete, ali imaju stalnu potrebu za dokazivanjem.
   7. Osobe koje su rođene sedmog u mjesecu su obično duhovne i humane. Uvek pomažu drugima.
   8. Oosbe koje su rođene osmog su skladne i kreativne. Imaju smisla za bavljenje trgovinom.
   9. Oosbe rođene devetog u mjesecu su odgovorne i vrijedne. Često ih drugi koriste.
   10. Osobe koje su rođene desetog u mjesecu su podrška drugima. Inače, oni teže individualnosti.
   11. Osobe rođene ovog datuma su senzibilne. Veoma ih je lako povrijediti.
   12. Osobe rođene dvanaestog u mjesecu veruju u sebe. Ponekad mogu biti grube i neprijatne.
   13. Osoba rođena trinaestog u mjesecu je veoma šarmantna i jaka. Ovo su često neshvaćene osobe.
   14. Osobe rođene ovog datuma teže visokim ciljevima. U privatnom životu često nisu sretne.
   15. Osobe rođene petnaestog u mjesecu su veoma direktne. Mana im je što nisu dovoljno sigurni u sebe.
   16. Osobe rođene ovog datuma su veoma misteriozne. Često ih muči neodlučnost.
   17. Osoba koja je rođena sedamnaestog u mjesecu je veoma ambiciozna. Ove osobe ne slušaju savjete drugih.
   18. Osobe koje su rođene osamnaestog u mjesecu, teže skladu i potrebi da budu voljene.
   19. Osobe rođene ovog datuma su veoma snalažljive. Inače su veoma ljubomorne.
   20. Osobe rođene dvadesetog u mjesecu su obično nestabilne osobe i njima je potreban sklad.
   21. Osobe rođene ovog datuma su veoma intuitivne, ali često u neskladu sa drugima.
   22. Osobe koje su rođene ovog dana su veoma osijećajne. Ponekad znaju da budu neharmonične.
   23. Osobe rođene ovog datuma teže samostalnosti i obično su originalne u svemu što rade.
   24. Osobe koje su rođene ovog datuma su ljubazne. Mana im je što su suviše samovoljne.
   25. Osobe koje su rođene ovog datuma su aktivne i dinamične. Veoma naglo reagiraju na nepravednost.
   26. Osobe koje su rođene ovog datuma su vezane za obitelj. Mana im je što su pasivni u odlučivanju.
   27. Osobe koje su rođene ovog datuma su odgovorne. Zbog težnje da budu vođe, često su beskrupulozne.
   28. Osobe rođene ovog datuma su veoma pažljive. Često im je potrebno puno vremena da nađu pravog partnera.
   29. Osobe koje su rođene 29. u mesecu su miroljubive i društvene. Drugi ih teško razumiju.
   30. Ove osobe su po prirodi vesele i razdragane. Međutim, imaju jako dominantnu prirodu.
   31. Osobe koje su rođene 31. su komunikativne i pomažu drugima. Mana im je što su nestabilni i brzo mjenjaju svoje mišljenje

Nakon prvog zasjedanja Nicae 325. g., Rimsko carstvo klasificiralo je odstupanje od vjerovanja državne Crkve kao civilni prekršaj. Numerologija se nije omilila kršćanskom autoritetu vremena. Pripisana je nepriznatim vjerovanjima, zajedno sa astrologijom i ostalim oblicima divinacije i "magije". Kroz to religijsko pročišćavanje počeo je nestajati duhovni značaj do tad pridan "svetim" brojevima. Unatoč potiskivanju, mnogi ostaju predani vjernici i održavaju znanje u tajnosti. Primjer utjecaja numerologije na englesku literaturu nalazi se u djelu Sir Thomasa Browna "Discourse The Garden of Cyrus" iz 1658. Autor u tom djelu ilustrira značaj broja pet i relevantne matrice tog broja kroz umjetnost, prirodu i misticizam. "The Discourse" (hr. Govor) je kasni primjer utjecaja Pitagorine misli na englesku književnost. U nekim slučajevima numerološke divinacije, ime i datum rođenja koriste se kao sredstva analize i definicije karaktera i sklonosti osobe.

"Numerologija" u znanosti

Znanstvene teorije se ponekad nazivaju 'numerologijom' ukoliko je njihovo osnovno nadahnuće matematičko, a ne iz polja znanosti. Takva se kolokvijalna uporaba riječi 'numerologija' često koristi unutar zajednice znanstvenika, a njome se najčešće izražava upitna valjanost teorije. Najpoznatiji primjer 'numerologije' u znanosti uključuje slučajne sličnosti određenih velikih brojeva koje su intrigirale prominentne matematičke fizičare, kao što su Dirac, Weyl i Eddington. Te numeričke slučajnosti odnose se na vrijednosti kao što su racio starosti svemira prema atomskoj jedinici vremena, broj elektrona u svemiru, i razlika u jačini između gravitacije i električne snage elektrona i protona. ('Is the Universe Fine Tuned for Us?', Stenger V. J. strana 3 [1]). Slučajne veze među velikim brojevima i dalje fasciniraju mnoge matematičke fizičare. Primjerice, James G. Gilson izradio je 'Kvantum gravitacijsku teoriju' dijelom osnovanu na Diracovoj hipotezi velikih brojeva. Zbrojene cifre u datumu našeg rođenja, sadrže nas sudbinski broj. Dan našeg rođenja nije slučajnost, već dio Velikog Plana. Iza broja u datumu našeg rođenja, postoji okultni smisao koji određuje nas cijeli život. Ovo je broj sudbine ili broj našeg životnog ciklusa i svatko od nas može ga jednostavno izračunati. Vaš životni ciklus predstavlja tendenciju i cilj vašeg postojanja. On označava ulogu koja vam je dodijeljena u takozvanoj "kozmičkoj drami" i daje vam ključ vaše sudbine. Snaga vašeg morala, vaše urođene karakteristike i moć vašeg uma čitaju se iz broja životnog ciklusa. Od rođenja do kraja života, vi ćete izražavati snagu koja vam je dana brojem vlastite sudbine. Posljedice vašeg kozmičkog nasljeđa se također izražavaju kroz ovaj broj, jer bez obzira koliko često i dosljedno mijenjali vlastito ime, ne možete promijeniti datum rođenja.

Izračunavanje broja životnog ciklusa

Kako biste izračunali broj vašeg ciklusa, zbrojite brojne vrijednosti mjeseca, dana i godine vašeg rođenja. Brojčana vrijednost za svaki mjesec je:
siječanj ..... 1
veljača ...... 2
ožujak ....... 3
travanj ....... 4
svibanj ...... 5
lipanj ........ 6
srpanj ....... 7
kolovoz .... 8
rujan ......... 9
listopad .... 1
studeni ..... 2
prosinac ... 3

Uzmite brojnu vrijednost mjeseca u kojem ste rođeni, dodajte mu broj dana i godine u kojoj ste rođeni. Na primjer, ako ste rođeni 12. siječnja 1979, zbrojite:
siječanj .......... 1
dan ............... 12
godina ...... 1979
zbroj ......... 1992
Zbrojite znamenke dobivenog rezultata: 1 + 9 + 9 + 2 = 21. Sada to ponovite sa znamenkama broja 21 i konačno dobijete broj 2 + 1 = 3 (ovaj postupak se, provodi dok se ne dobije jednoznamenkasti broj — sudbinski broj). U datom primjeru je, dakle, broj 3 - broj životnog ciklusa.

Životni ciklus broj 1 – Pionir
Vi ste pionir, vođa, general i planer. Vaša priroda je veoma pozitivna i imate jaku individualnost. Vaše mjesto na životnoj stazi je mjesto vozača u automobilu iskustva. Pokornost i poslušnost su potpuno strane vašoj prirodi. Vi ste originalni i kreativni, posjedujete i agresivnost neophodnu da biste ostvarili vlastite ideje. Ambicija je jedan od najvažnijih čimbenika u vašem životu i motivira vas da se žestoko i oduševljeno borite za uspjehe kojima težite. Obdareni ste sposobnostima za upravljanje i organizaciju, kako u velikim sistemima, tako i u obitelji. Odlučnost, upornost i volja su sredstva vaše ambicije, i vi ih znalački koristite. Povremeno pokazujete i negativne strane ovih osobina. U tim ste trenucima arogantni, oholi i nepromišljeni. Za vas je ludost da svoje ideje ostvarujete diplomatskim putem, već ih želite ostvariti snagom svoje volje; pri tom ih i nesvjesno namećete drugima. Skloni ste kritici i osudi drugih, ali ne dozvoljavate da drugi ukazuju na vaše slabosti i propuste. Po prirodi ste osjećajni, mada to pokušavate prikriti. Slijedite plemenite osjećaje, imate sklonosti prema poeziji i glazbi; više mislite srcem nego li glavom. Budite obazrivi! Nikada nemojte nametati svoje misli i ideje drugima, jer bi vam to moglo naškoditi. Ako želite da vas bližnji poštuju, onda i vi morate poštovati njih. Prava ljubav je uvijek bez krajnje svrhe. Bogatstvo je u davanju, a ne uzimanju.

Životni ciklus broj 2 - Pomoćnik
Ono sto želite, možete postići i bez fanfara, jer taktičnost i diplomacija su dvije istaknute karakteristike vaše prirode. Osnovni ton vašeg života je suradnja; vi ćete imati više uspjeha ako pomognete drugima da ostvare svoje zamisli, nego li ako drugi budu vama pomagali. Poremećeni sklad vas jako živcira, zato ćete svim svojim silama nastojati ponovo ga uspostaviti. Imate prirodnu gracioznost i veliko razumijevanje za druge — dvije osobine radi kojih visoko kotirate. Živite za ljubav i od ljubavi. Temperamentni ste, čulni i pomalo naklonjeni hedonizmu. Težite stjecanju znanja i životnih mudrosti. Dva je broj udruživanja. Vaš druželjubivi duh vam donosi mnogo stvari koje drugi ne mogu dobiti ma koliko se trudili. Vrlo ste šarmantni i uglađeni i imate izvanredan smisao za suradnju. Simbol vašeg sudbinskog broja je duh, duša, kozmička energija koja se udahnjuje u tijelo. Drugim riječima, vaš zadatak je da praznim oblicima udahnete život. Postoji neka vrsta magične veze koja spaja sve što radite, jer vi kao da idejama rasplamsavate životnu vatru. Tamo gdje drugi traže društvo prijatelja i njihovu pomoć, vi pokazujete jednu nesvakidašnju nezavisnost i slobodu duha; što vas čini savršenim pomoćnikom, suradnikom na svim razinama; ali ste i potpuno zadovoljni sobom, kad to želite biti.

Životni ciklus broj 3 - Umjetnik
Vi ste ličnost osebujnog, vama svojstvenog izražavanja. Mentalno, Duh, Duša igraju veliku ulogu u vašem životu, ali vi sve promatrate jasno i sveobuhvatno, i proničete u suštinu. Ne gubite vrijeme na nebitnim stvarima, budući da ste shvatili da život nije samo igra i pjesma. Multitalentiranost je jedna od vaših glavnih odlika, odnosno vi ste svestrano talentirani pa vam je teško odlučiti se na koji način, i u kakvoj formi, ćete izraziti sve ono što je u vama i što čeka da izađe iz vašeg unutarnjeg bića. Brzo učite, te ste u stanju stjecati znanje bez velikog napora. Međutim, vaše obrazovanje nije potpuno, zato što ste kratkog daha – odnosno pažnju vam lako zaokupi neka nova zanimacija. Budući da niste stvaraoc na duge staze, vi stoga i pišete poeziju, jer za prozna ostvarenja treba više stvaralačke energije. Veliki ste entuzijast, poduzimate mnoge poslove, ali vaše u početku veoma izuzetno oduševljenje, s vremenom polako splašnjava i vi zatim prelazite na druge stvari. Ne brine vas što je nešto ovako ili onako, jer vi prihvaćate svijet onakvim kakav jest. Volite raditi na svoj način i udovoljavati svojim željama. U stanju ste brzo, u pravom trenutku, reagirati domišljato i duhovito i tako efikasno presjeći nečiju kritiku. Ljubav vam je neophodna, nasušna potreba. Sve dok nemate nekoga s kim biste mogli podijeliti vaše osjećaje, vi zapravo i niste sretni.

Životni ciklus broj 4 - Zidar
Broj vašeg životnog ciklusa simbolizira kvadrat, a to pak predstavlja pravednost i jednakost. Vi se, dakle, nalazite u centru ograničenom sa svih strana, tako da ne možete nikuda izići. Jedini slobodan put za vas jest put prema gore. Kvadrat označava praktičnu stranu života — osnovicu, temelj, na koji se nadograđuju svi drugi oblici. Stoga vi možete gledati na ovaj životni ciklus kao na zidanje temelja za ljepšu budućnost. Pripremljeni ste za ovo poodavno, jer ste obdareni strpljenjem i veoma ste praktična osoba koja čvrsto stoji nogama na zemlji. Metodičnost i logičnost vaše su mentalno oruđe. Prožeti ste vjerom i odanošću, mada to posebno ne pokazujete. U nekim slučajevima mudrije je izbjeći neke stvari, nego ići izravno na njih – i to je jedna od vaših životnih filozofija. lzbjegavajući tendenciju suprotstavljanja vaših ideja drugima, možete izbjeći situacije koje bi mogle usporiti vaš razvoj. Vaša sposobnost izražavanja najbolje se ispoljava kroz vaš smisao za plan i oblik. U stanju ste potpuno vizualizirati svaku ideju koju vam predstavlja neki arhitekt ili umjetnik. Za vas se nikad ne može reći da izbjegavate svoje dužnosti i obaveze, i u tome je upravo vaša veličina.

Životni ciklus broj 5 - Govornik
Po prirodi ste živahni, puni duha, oduševljenja i energije. Za vas je život smjela avantura u koju ulazite velikim koracima, jer su neprestane promjene u savršenom skladu s vašom sklonošću promjenama i raznolikošću. Vi zbilja uživate u svemu što vam se u životu nudi. Volite biti na mjestima gdje se nešto značajno i zanimljivo događa. Rođenjem vam je darovana sloboda, ali vi neprestance težite sve višim i višim sferama slobode, k slobodi unutra, u vašem najplemenitijem unutarnjem biću. Veoma ste produhovljeni i vrlo vješt govornik. Možete imati uspjeha u profesijama u kojima je bitan kristalan glas, dobar rječnik i oratorstvo. Voditeljski ili učiteljski poslovi su izvanredni za ispoljavanje vaših sposobnosti. Nadalje, u svijetu zabave ili književnosti možete zasjati kao najblistavija zvijezda, samo ako uspijete prave stvari, u pravom trenutku, postaviti na pravo mjesto. Neka vas ne zabrinjava što ste u nekim trenucima bivate sami sebi proturječni, jer je to odlika svih vrsnih intelektualaca. Ako slijedite neka životna načela, možete doživjeti duboku starost, uz dobro zdravlje i vedar duh. Slava i uspjeh očekuju vas poslije tridesete godine života.

Životni ciklus broj 6 - Učitelj
lmate uzvišene ideale i veliku želju da ih ostvarite. Ljubav je centar vašeg svijeta i vaša uloga u životu je da širite ovu ideju. Vaš smisao je u pomaganju drugima. Pravedni ste, istinoljubivi i puni milosrđa i topline. Žena pod ovim brojem je ljupka, graciozna, šarmantna i produhovljena, naklonjena slikarstvu i muzici. Muškarac je duhovni vođa i rođeni umjetnik. I muškarac i žena se zadovoljavaju malim, svakidašnjim stvarima, iako u isti mah teže k nečem najvišem na estetskom i duhovnom polju. Planetarni ekvivalent broja 6 je Venera, koja označava ljepotu, sklad, ritam, umjetnost, balans i ljubav – a sve ovo cijene i teže im upravo i osobe sa životnim ciklusom pod brojem šest. Vi ste osjećajni i ranjivi, klonite se svake banalnosti i grubosti, nesebično se pri tom žrtvujući za svoje bližnje. U tome je upravo vaša snaga i, vi ćete, ako ustrajete, riješiti sve životne probleme do trideset pete godine. Povedite računa o sebi jer ste dosta krhkog zdravlja, a da toga možda niste niti svjesni. Ne opterećujte previše srce, jer vam je taj organ najosjetljiviji. Ako redovno počnete pješačiti, i što više plivate, očekuje vas lijepa starost, bez nekih većih neprilika.

Životni ciklus broj 7 – Intelektualac
Broj 7 simbolizira zakon prosvjetljenja, obrazovanja i kulture. Po prirodi ove osobe su pomalo distancirane i povučene, ali visoko inteligentne. Ne volite mnogo pričati, šutljiviji ste po prirodi, ali kad nešto kažete to je onda pravi biser. Ove osobe su izvrsni inovatori, muzičari i skladatelji, ali i odlični filozofi. Ponekad znate biti tvrdoglavi. Planetarni ekvivalent broja 7 je Uran, a ova planeta označava i nepredvidivu prirodu, iznenađujuće promjene i veliku snagu koja je često prikrivena. A upravo su takve i ove osobe. Vi ste jako vezani za obitelj i odgovornost prema ukućanima kod vas igra veliku ulogu. Svašta biste prije pretrpili ili napravili, samo da ne iznevjerite člana svoje obitelji. Ljubav će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Voljena osoba za vas je najbolji oslonac u životu, a ako pronađete svoju srodnu dušu, pred vama je dug i plodonosan život.

Životni ciklus broj 8 - Organizator
Vi ste energični, posjedujete izražene organizacijske sposobnosti i veoma ste marljivi u stjecanju novih znanja. Racionalni ste, praktični, prodorni i ustrajni. Vi ste rođeni za vođenje poslova. Visoko ćete dogurati u svijetu biznisa, samo ako budete imali takta pri susretu sa ljudima. Na svu sreću, društveni ste, imate šarma i znate zabavljati društvo. Ljudi vas vole, rado slušaju vaše priče, dive vam se svi, pogotovo osobe suprotnog spola. Vi se brzo i lako zaljubljujete i spremni ste sve, pa i sam život, podrediti ljubavi. Bez ljubavi za vas ništa u ovom životu ne bi imalo smisla. Vaše traganje za srećom praćeno je vedrim humorom, duhovitošću i zadovoljstvom. Što se posla tiče, prirodno vam dobro leže prirodne znanosti, posebno kemija ili fizika, no dobro ćete se snaći u bilo kojem polju kojeg se prihvatite. Spremni ste i sposobni uhvatiti se u koštac s bilo kojim radnim zadatkom i poslom. I u politici ćete uspjeti ako pravilno usmjerite svoju energiju. Pripazite na jetru i bubrege, klonite se noćnog rada i dugog sjedenja.

Životni ciklus broj 9 – Mističar
Po prirodi ste misaoni i analitični. lza svega pokušavate otkriti neki dublji smisao. Ne zadovoljavate se površnim stvarima. Vaša meditativnost i analitičnost mogu vas dovesti do nekih istina, kako drevnih tako i posve novih, ako u svojim meditacijama slijedite mističnu i okultnu liniju. Vaša uloga u svijetu je da se bavite iscjeliteljstvom. Vi imate prirodnu moć liječenja sebe i svojih bližnjih životnom energijom. Ako vam već nisu bliski, počnite proučavati sve religijske i mistične sisteme i filozofije. Vaše čudesno ponašanje udaljava vas postupno od ostalog svijeta, ali nemojte brinuti zbog toga! Slušajte samo svoj vlastiti glas, jer ste na pravom putu da spoznate sebe i druge. Devet je broj koji čovjeka stavlja na velika životna iskušenja, s namjerom da ga učvrsti u uvjerenjima i shvaćanjima, pa je moguće da vas kroz život čekaju brojni usponi i padovi. Često ćete patiti zbog ljubavi, ali nema prave ljubavi bez patnje i boli. Ako za životnog suputnika odaberete osobu s istim životnim brojem, ostvarit ćete divnu harmoniju, na čemu bi vam mnogi mogli zavidjeti.

Nazovite
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja Slažem se