Uvjeti koristenja

064 607 079 tel. 0,93€/6,99kn/min, mob. 1,12 €/8,41kn/min

0900 510 189 tel. 2,16 €/min

0900 3301 006 tel. 1,99 €/min, mob. 2,99 €/min

0901 240 465 tel. 3,50 CHF/min

Pošaljite SMS: VILA5 na 888777, 0,66€/5,00kn/sms. Za odjavu pošaljite STOP (+18)

Uvjeti koristenja

Opći ugovorni uvjeti o usluzi telefonskog proricanja.

1. Uslugu telefonskog proricanja pruža tvrtka: “Ovčica”d.o.o.Zagreb, Ulica Platana 24 Strmec Samoborski, OIB: 48300295716

2. Usluga se može koristiti isključivo pozivom na brojeve povišene tarife.

3. Info tel. 01 55 77 555.

4. Uslugu mogu koristiti osobe koje imaju 18 i više godina. Ista osoba može koristiti Uslugu i više puta. Pozivom na telefonske brojeve Usluge pristajete na odredbeovih Uvjeta.

5. Način i cijena pozivanja za korištenje Usluge uz uključenje: pozivom broja 064 612 345, s fiksne telefonske linije i s mobitela:
CIJENA POZIVA PO MINUTI RAZGOVORA:
– ZA POZIV S FIKSNOG TELEFONA 3,49 HRK(PDV UKLJUČEN)
– ZA POZIV S MOBILNOG TELEFONA 4,78 HRK(PDV UKLJUČEN)

6. Cijena Usluge se iskazuje i naplaćuje na računu davatelja telekomunikacijske usluge -operatera pozivatelja. U slučaju neplaćanja ili kašnjenja s plaćanjem telefonskog računa, pozivatelju može biti uskraćeno daljnje pružanje Usluga, uz ostala prava telekomunikacijskog operatera.

7. Upućivanjem telefonskog poziva na broj sa dodanom rijednošću, pozivatelj prihvaća odredbe ovih Uvjeta i zaključuje Ugovor sa Isporučiteljem.

8. Isporučitelj nije odgovoran za i ne preuzima nikakvu odgovornost za izjave koje su djelatnici Isporučitelja dali pozivatelju prilikom pružanja Usluge. Dobivene informacije koriste se na vlastitu odgovornost. Djelatnici daju savjete općenitog karaktera koji služi samo kao smjernica kako bi korisnici dobili određene informacije pomoću kojih mogu bolje razumjeti svoj

9. Retargeting
Ova mrežna stranica koristi za online-oglašavanje tehnologiju retargeting koja omogućuje ciljano obraćanje korisnicima koji su već pokazali zanimanje za naše usluge. Rezultati istraživanja su pokazali da su korisnicima zanimljiviji oglasi u kontekstu njihovih interesa nego oglasi bez takve povezanosti. Prikazivanje oglasa primjenom retargetinga odvija se na temelju analize prethodnog ponašanja korisnika koja se bazira na informacijama prikupljenima putem kolačića. Ova mrežna stranica koristi funkcije Google Analyticsa za marketinške alate kao što su popisi korisnika za remarketing za pretraživačku mrežu i remarketing za Googleovu prikazivačku mrežu. Osobni podaci se, naravno, ni ovdje ne pohranjuju. Ako ne želite da Vam Google prikazuje oglase povezane s Vašim interesima, tu funkciju možete deaktivirati putem ovog linka: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=hr.

10. Facebook-Pixel
Stranica koristi „Facebook-Pixel“ društvene mreže Facebook Inc. (Facebook). Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Ako želite deaktivirati spremanje kolačića za Facebook, molimo da promijenite postavke svog mrežnog preglednika. Više informacija o tome pronaći ćete u izborniku mrežnog preglednika „Pomoć“. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe prema pravilima Facebooka o korištenju osobnih podataka (https://www.facebook.com/about/privacy/).

Nazovite
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja Slažem se